Klussen met tools op je iPhone

Bijgewerkt op:

Home » Klussen » Klussen met tools op je iPhone

Wist jij dat je door middel van handige apps het klussen kan vergemakkelijken? Deze apps kunnen je helpen met plannen, meten, ontwerpen en zelfs bij het uitvoeren van specifieke taken. 

Tools en apps

Standaard zitten er een aantal apps op je iPhone die je kan gebruiken voor het klussen. Zo heb je de meetapp. Hiermee kun je met de camera objecten in de buurt meten. De iPhone detecteert automatisch de afmetingen van rechthoekige objecten. Wellicht heb je de waterpas tool wel eens gebruikt die op je iPhone zit onder de app Kompas. Wanneer je deze app opent en hem een kwartslag draait, opent er een waterpas. Op deze manier maak je al jouw bouwwerken strak en volledig waterpas! In de appstore zijn er ook apps beschikbaar voor ontwerpen en tekeningen, zoals interieurontwerp en tuinplanning. Ben je een beginnende klusser, dan kun je ook instructievideo’s bekijken. Dat kan je ook doen op je iPhone, lekker compact en makkelijk! Kortom, de iPhone kan een handig hulpmiddel zijn voor de doe-het-zelvers, maar ook voor professionals bij het plannen, meten, ontwerpen en uitvoeren van klussen.

Waarom kiezen voor refurbished?

Wanneer je handige apps wil downloaden voor het klussen, moet je een goede smartphone hebben. Bij Refurbished.nl kun je diverse iPhones vinden waarop je deze handige apps functioneel kan gebruiken. Een refurbished iPhone heeft ook vele andere voordelen. Zo betaal je minder voor een iPhone die dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als een nieuwe iPhone geeft. Ook krijg je vaak garantie als je een refurbished product koopt. Zo krijg je bij Refurbished.nl maar liefst 3 jaar garantie. Als je speciaal voor het klussen een iPhone aanschaft, wil je waarschijnlijk niet zo veel geld betalen. Bij refurbished smartphones heb je toegang tot oudere modellen die relatief goedkoop zijn. Ook voor persoonlijk gebruik kan je diverse iPhones vinden. Van oudere modellen zoals de iPhone 6, tot de iPhone SE 2020 en zelfs de iPhone 14 Pro. Voor ieder wat wils!

Apps downloaden

Met een refurbished iPhone kun je apps downloaden waar je ook bent. Het tegelijk draaien van verschillende apps is ook geen probleem. Afhankelijk van je eigen voorkeur kies je voor een compact model of een plus iPhone die wat groter is. Een compact model is handig als je je telefoon in je broekzak draagt en hem met 1 hand wil bedienen. Een Plus model kan juist handig zijn als je het gebruikt voor het bekijken van video’s. Kijk op Refurbished.nl en ontdek het grote assortiment aan iPhones, laptops en Samsung producten. Kijken is gratis en kopen is goedkoper dan nieuw!