Makita koffiezetapparaat DCM501Z review

Bijgewerkt op:

Home » Accessoires » Makita koffiezetapparaat DCM501Z review

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op de bouw of tijdens het klussen? Dan zit je met de DCM 501z Makita koffiezetapparaat helemaal goed! Met deze robuuste koffiemachine en de opvolger van de DCM500z loop je namelijk nooit meer een vers bakje koffie mis. Sóchtends voordat je aan je klus begint of onderweg in de werkbus, met de draadloze koffiemachine van Makita geniet je elke dag weer van een snelle bak Senseo of vers gemalen filter koffie!

Naar Gereedschapcentrum


Makita koffiezetapparaat DCM501Z review

Draadloze koffiemachine

Één van de voordelen die koffiemachine van het Japanse bedrijf Makita Corp biedt, is dat hij volledig draadloos is en daardoor geen gedoe hebt met kabels en het zoeken naar een stopcontact om het apparaat aan te zetten. Deze koffiemachine werkt namelijk op dezelfde accu’s als die van draadloze boormachines, schuurmachines, of haakse slijpers van dit merk.

Het maakt dus niet uit waar je aan het werk bent, of in de werkbus onderweg bent, wanneer je de machine voorziet van een lithium-ion accu, kun je ten alle tijden genieten van een heerlijk bakje koffie. En wanneer je samen met een collega op pad bent, biedt je hem toch ook een kopje koffie aan? Met een volle 18V LXT accu kan je namelijk met gemak 5 bakken koffie zetten.

Robuust en geschikt voor op de bouw

Zoals je waarschijnlijk al gewend bent van het gereedschap van dit merk, is ook de Makita koffiemachine stevig gebouwd en geschikt voor op de bouwplaats. Je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat bij stof, spatwater of een klein ongeluk het apparaat meteen aan diggelen ligt. Echter is het en blijft het een elektrisch apparaat en geniet je het langst van het toestel wanneer je er zuinig mee om gaat!

P.S Op dit moment is de Makita DCM501 Z verkrijgbaar in het groen en rood

Met de Makita koffiemachine zet je op 2 manieren koffie

Op 2 manieren koffie zetten

De Makita DCM501 Z is de opvolger van de DCM500 Z. Het grote verschil is dat je met de opvolger op twee manieren koffie kan zetten. Namelijk door middel van koffie pads, wat handig is voor een snelle bakkie en gemalen filter koffie. De echte koffie kenners onder ons, weten dat filter koffie natuurlijk het lekkerste smaakt!

Wat zeggen gebruikers over de Makita koffiezetapparaat (DCM501Z) ?

Wanneer wij de webwinkels rondstruinen op beoordelingen, kunnen wij zeggen dat gebruikers grotendeels positief zijn over de DCM501 Z Makita koffiezetapparaat. Het grote pluspunt wat men aanhaalt is natuurlijk dat deze koffieapparaat draadloos te gebruiken is. Daardoor hoef je dus niet te zoeken naar een stopcontact. Een ander voordeel, wat totaal niet onbelangrijk is, is dat de koffie goed warm word.

Een nadeel die wij hebben kunnen vinden is dat men vind dat het zetten van een bakje koffie niet erg snel gaat. Maar wat ons betreft valt dit reuze mee en moet je er rekening mee houden dat het toestel werkt op een accu.

Makita koffiemachine – Plus en minpunten

  • Lekkere en vooral warme koffie zetten zonder op zoek te moeten gaan naar een stekkerdoos of stopcontact
  • Te gebruiken met zowel LXT en CXT Makita accus
  • Geschikt voor gemalen filter koffie en koffiepads
  • Robuust design wat zorgt voor een lange levensduur
  • Inclusief een stevige koffie beker
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Word geleverd zonder een accu. Deze zul je er dus los bij moeten bestellen
  • Koffie zetten gaat minder snel dan bij een koffiezet apparaat die je aansluit op het netstroom

Bekijk de actuele prijs op Gereedschapcentrum

Tot slot – DCM501 Z Makita koffiezetapparaat

Zoals je hebt kunnen lezen is deze Makita koffiezetapparaat ideaal voor wanneer je tijdens het klussen of onderweg bent wilt genieten van een lekker bakje koffie. Hoewel, wij kunnen ons voorstellen dat je de DCM501 Z misschien ook wel wilt gebruiken op de camping of je wanneer je er een dagje op uit bent. Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er standaard geen accu bijgeleverd word. Deze zul je er dan nog los bij moeten bestellen. Echter wanneer je al werkt met het Makita accu gereedschap hoeft dit verder geen probleem te zijn, want dan zul je er waarschijnlijk wel een aantal accu’s op voorraad hebben.

Wij hopen dat dit artikel je een beetje een beeld heeft gegeven wat de mogelijkheden zijn. Heb je de machine al in huis en wil je graag je mening delen met anderen, of heb je nog vragen? Laat je dan gerust hieronder horen!

Naar Gereedschapcentrum