Beste gereedschap merken overzicht

Bijgewerkt op:

Home » Beste gereedschappen » Beste gereedschap merken overzicht

Ben je benieuwd wat de beste gereedschap merken zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk een handig overzicht met de beste merken op een rij. Dit overzicht proberen wij zo actueel mogelijk te houden.

Ken je een merk waarvan je vind dat deze absoluut een plaatsje verdient heeft in deze lijst? Laat het ons dat weten!

Makita

Makita beste gereedschap merkenMakita Corporation is een producent van gereedschappen die al in 1915 werd opgericht. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om de elektrische gereedschappen voor professioneel gebruik.

Hierbij valt te denken aan onder meer tuinmachines, combihamers, boorhamers en decoupeerzagen. De meeste producten van Makita zijn vervaardigd met de lithium-ion accutechniek.

Het internationale bedrijf heeft een hoofdkantoor in Japan, maar heeft daarnaast ook fabrieken in Engeland, Roemenië, Duitsland, Brazilië, Amerika, Mexico, China en Canada.

In Nederland kennen we het bedrijf als Makita Nederland BV. Makita Corporation brengt, naast het merk Makita, ook de merken Maktec en Dolmar op de internationale markt.

Bekijk Makita tools op Bol.com


DeWALT

DeWalt elektrisch gereedschapDeWALT werd opgericht in 1924 door Raymond Elmer DeWalt, de man die de afkortzaag heeft uitgevonden. Door de jaren heen heeft het Amerikaanse bedrijf zich steeds verder ontwikkeld en nu kennen we de onderneming vooral als leverancier van professioneel handgereedschap en elektrisch gereedschap.

Het Amerikaanse bedrijf werd 23 jaar na de oprichting opgenomen in DeWALT Inc en twee jaar later werd het aan het bedrijf American Machine & Foundry Co verkocht. Uiteindelijk werd het in 1960 doorverkocht aan Stanley Black & Decker en dit bedrijf besloot om het merk weer groot te maken. DeWALT heeft 7 fabrieken in Amerika.

Bekijk DeWalt tools op Bol.com


Bosch

Bosch gereedschap merkBosch, officieel Robert Bosch GmbH, werd in 1886 opgericht in de plaats Stuttgart. Ruim tien jaar na de oprichting kon Robert Bosch het grootste probleem in de autotechniek oplossen met een magneetontsteking en zo werd de onderneming direct succesvol.

Door de jaren heen wist het bedrijf steeds meer zaken voor auto’s te ontwerpen, waaronder lichtsystemen, diesel en benzine injectiesystemen en motormanagementsystemen. Pas later kwamen de elektrische gereedschappen op de markt, waaronder natuurlijk de bekende (hand)boren van het merk Bosch.

De multinational heeft anno 2017 meerdere afdelingen, waaronder industriële technologie, consumentenproducten, automobieltechnologie en energie- en bouwtechnologie. Het merk opereert vanuit circa 60 verschillende landen.

Bekijk Bosch tools op Bol.com


FERM

Beste gereedschap merk voor doe het zelve FERM is een oer-Hollands merk dat in 1965 werd opgericht door de familie Bakker. Het bedrijf moest op de markt worden gezet als stoer en sterk merk dat zich inzet voor de levering van kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare gereedschappen.

Door de jaren heen heeft het bedrijf dan ook tal van betrouwbare machines en gereedschappen op de markt gezet, ook wel bekend als de Powertools. Binnen twintig jaar na de oprichting werd de productie al aan Aziatische fabrieken uitbesteed.

FERM groeide dan ook snel van Nederlands merk uit naar een internationale onderneming met grote bekendheid. FERM is tegenwoordig in bijna 40 landen te vinden.

Bekijk Ferm tools op Bol.com


Metabo

Beste tools van MetaboWe kennen het merk Metabo al sinds het jaar 1932 als bedrijf dat hoogwaardige en sterke machines en gereedschappen levert. De gereedschappen van Metabo worden gezien in de schuren van particulieren, maar ook zeker in de werkplaatsen van professionals.

Het merk levert onder meer pompen, zagen, slijpmachines, accuboormachines en heggenscharen. Daarnaast heeft Metabo zich gespecialiseerd in accessoires van hoge kwaliteit, waaronder diamantboren, accutechnologie en schroef- en boorbitjes.

In Nederland werd er in 1982 een fabriek van het merk opgericht, namelijk Metabo Nederland in Breukelen. Metabo heeft wereldwijd meer dan 1.800 werknemers.

Bekijk Metabo tools op Bol.com


Festool

Beste gereedschap merk voor professionalsFestool is een merk dat al ruim 90 jaar bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld het bouwtimmeren, meubelmaken, schilderen en uitvoeren van renovatiewerkzaamheden.

Ten slotte voert Festool ook lakvoorbereiding- en afwerking uit. Bij Festool is perfecte al 90 jaar traditie. De passie van het leveren van uitstekende kwaliteit wordt gedeeld met de fans.

Aan de hand van professionele machines worden de mooiste resultaten geboekt. De experts van Festool hebben oog voor detail. Festool is een innoverend bedrijf, want het heeft al meer dan 350 patenten en meer dan 80 prijzen voor producten gewonnen.

Bekijk Festool tools op Bol.com


Milwaukee

Milwaukee gereedschappenMilwaukee is een bedrijf dat is opgericht in 1924 door A.F. Siebert in Wisconsin. Het bedrijf heet officieel de Milwaukee Tool Cooperation en vierde in 2004 haar 80ste verjaardag. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap.

Milwaukee staat bekend als een innovatief merk dat gereedschap voor de echte professional aanbiedt. De producent staat bekend vanwege haar zogenaamde ‘heavy-dutygereedschap. Gereedschap dat ervoor gemaakt is om in zware omstandigheden te gebruiken.

Het gereedschap wordt geproduceerd door Milwaukee medewerkers die volledige aandacht aan het leveren van kwaliteit besteden.

Milwaukee Electric Tool Cooperation is gevestigd in de Verenigde Staten. Daar zijn een distributiecentrum en vijf fabrieken gevestigd. Milwaukee maakt professionele apparatuur voor echte vakmannen die noeste arbeid verrichten.

Bekijk Milwaukee tools op Bol.com


Hikoki

Hikoki elektrisch gereedschappenIn Nederland staan de kwaliteit en het gebruiksgemak van professionele machines altijd voorop. Om die reden is Hikoki ook in Nederland gevestigd. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Nieuwegein. In het hoofdkantoor zijn medewerkers continu bezig professionele vakhandelaren te voorzien van zeer geavanceerde apparatuur.

De producten van Hikoki worden vervaardigd aan de hand van feedback van de gebruikers. Daardoor ontstaan er nieuwe technologieën die zijn afgestemd op de benodigdheden van echte vakmannen.

Hikoki staat dan ook voor kwaliteit, veilige apparatuur met een zeer lange levensduur. Het bedrijf heeft inmiddels verschillende apparatuur op de markt gebracht, zoals bijvoorbeeld een koolborstelloze motor in accu- en elektrische machines. De apparatuur wordt vooral gebruikt in de bouw, installatiebranche en industrie.

Bekijk Hikoki tools op Bol.com


Wat zijn jouw favoriete gereedschap merken?

Naast de bovengenoemde merken zijn er natuurlijk nog veel meer. Wanneer er nieuwe merken verschijnen zullen wij deze onderzoeken en eventueel toevoegen aan onze lijst!

Wij zijn dan ook erg benieuwd wat jouw favoriete gereedschap merken zijn. Heb je een bepaald voorkeur of klus je met verschillende merken? Help anderen en deel je mening door hieronder een reactie achter te laten!

3 gedachten over “Beste gereedschap merken overzicht”

Reacties zijn gesloten.