Op zoek naar gereedschap aanbiedingen?

Een leuke korting op een accuboormachine, cirkelzaag, schuurmachine of een bouwradio is natuurlijk nooit verkeerd. Het kan je zo heel wat euro schelen. Op deze pagina hebben wij de beste gereedschap aanbiedingen van onze partners op een rijtje gezet. Betaal niet teveel en koop tools met korting!

Direct naar de aanbiedingen van de beste shops!

Welke gereedschap aanbieding komen het meest voor?

alle boormachine aanbiedingen van onze partners

Boormachine aanbiedingen 

Ben je op zoek naar een goedkope boormachine? Check dan de boormachine aanbiedingen van CoolBlue. Tijdelijke prijsverlagingen, gratis producten, zoals een extra accu, zaklamp, draadloze speaker of gratis een gereedschapskoffer vol met handige accessoires. Bekijk snel de kortingen door op de onderstaande knop te klikken!


zaagmachine aanbiedingen coolblue

Zaagmachine aanbiedingen

Voor de echte vakman die veelal te maken hebben met zaagwerkzaamheden zijn dit vaak leuke aanbiedingen. Zo worden er naast prijsverlagingen vaak ook handige accessoires meegeleverd, zoals extra zaagbladen, of een gereedschapskoffer waar je een zaagmachine in op kan bergen. 


schuurmachine aanbiedingen coolblue

Schuurmachine aanbiedingen

Naast boormachines en zaagmachines, zijn ook schuurmachines regelmatig in de aanbieding. De kortingen kunnen oplopen tot wel 30 euro en worden vaak aangeboden met extra accessoires, zoals een aantal schuurvellen en zelf bouwstofzuigers die al het stof die vrijkomt meteen opzuigt. Net als bij boormachines en zaagmachines krijg je soms bij de snoerloze modellen een accu cadeau.


bouwstofzuiger aanbiedingen

Bouwstofzuiger aanbiedingen

Tijdens het klussen komt er veel stof vrij en ligt er vaak troep rondom je werkplek. Een leuke bouwstofzuiger aanbieding is dan ook zeker niet verkeerd. Bijvoorbeeld 20 euro korting op de Powerplus POWX325 of hele een set met extra opzetkopjes op een professionele Makita bouwstofzuiger. Wees er snel bij want de aanbiedingen zijn van korte duur!


bouwradio aanbiedingen coolblue

Bouwradio aanbiedingen

Wat is nu lekkerder dan een radio aan hebben staan tijdens het klussen. Dat weten de fabrikanten ook en daarom is er altijd wel een bouwradio te vinden waar je een leuke korting op kan krijgen. Is je radio aan vervanging toe? Wees dan geen dief van je eigen portemonnee en check de bouwradio aanbiedingen door op de knop hieronder te drukken. 


Goedkoop klustools kopen in bundels

Combisets

Een complete gereedschapsset met een korting die wel op kan lopen tot wel 100 euro. Deze sets beschikken over meerdere tools die elke klusser in zijn arsenaal nodig heeft. Bijvoorbeeld een accuboormachine, cirkelzaag en een decoupeerzaag met twee accu’s en een oplader. Bovendien krijg je er een gereedschapstas bij om de machines in op te bergen en makkelijk te vervoeren. 


Gereedschap aanbiedingen van populaire merken

Makita aanbieding

Makita aanbieding

Makita aanbiedingen zijn nooit verkeerd, het is immers één van de grootste en meest bekende merk in de kluswereld. Bij Makita krijg je naast de standaard kortingsacties vaak extra accessoires cadeau, zoals een zaklamp of accu die geschikt is voor de meeste accu tools van dit merk.  


DeWalt aanbieding

DeWalt aanbieding

Voor de DeWalt liefhebbers is er ook altijd wel leuke kortingsactie te vinden. In veel gevallen krijg je een gereedschapskoffer of tas cadeau waar je al het gereedschap netjes in op kan bergen. Ook komen er regelmatig cashback acties voorbij en bij sommige DeWalt aanbiedingen worden er ook extra accessoires meegeleverd. 


Bosch aanbieding

Bosch aanbieding

De Bosch aanbiedingen zijn ideaal voor zowel de doe het zelve als de professionals. Bij veel acties word er een speaker meegeleverd zodat je ook lekker naar je eigen muziek kan luisteren tijdens het klussen. Vooral tijdens Black Friday of in de vakantie periode, zien we van dit merk veel kortingsacties voorbij komen. 


Metabo aanbieding

Metabo aanbieding

Bij Metabo aanbiedingen moet je vooral denken aan gereedschapssets die bestaan uit verschillende tools of extra accessoires, zoals bitjes en boren. Deze zijn vaak met een leuke korting verkrijgbaar. Metabo is een merk met tools die geschikt is voor zowel de vakman als voor de doe het zelve die houdt van klussen!


Soorten gereedschap aanbiedingen

Gereedschap aanbiedingen kun je onderscheiden in 4 soorten. Om je een handje op weg te helpen, hebben wij de kortingsacties hieronder voor jouw op een rijtje gezet.

Prijsverlagingen

De meest gebruikelijke aanbiedingen zijn prijsverlagingen. Hierbij krijg je korting op het product en word meteen berekend bij het afrekenen. Hier hoef je verder niks voor te doen. Deze aanbiedingen zijn vaak van korte duur, dus je moet er op tijd bij zijn wanneer je hier van wilt profiteren. Vooral tijdens de feestdagen maken webwinkels gebruik van deze kortingacties.

Cashback

Een andere aanbieding waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen, zijn zogenaamde cashback deals. Deze kortingen worden niet meteen verrekend bij het afrekenen, maar krijg naderhand terug van de fabrikant zelf, bijvoorbeeld Makita, DeWalt of Bosch. Na de aankoop bewaar je de bon en vul je het formulier in, waarna je het verschil binnen enkele weken op je bankrekening krijgt gestort.

Bundelkorting

Deze aanbieding heb je misschien wel eens gezien in kleding winkels. Koop bijvoorbeeld 2 broeken of truien en krijg het 2de product voor de helft van het geld. Dit word ook toegepast ook gereedschap en zien we regelmatig voorbij komen bij winkels als CoolBlue. Koop bijvoorbeeld een accuboormachine van Makita en krijg 50% korting op een extra accu of boor en bit set. 

Extra accessoires

Dit is niet zozeer een directe aanbieding, maar is vaak van toepassing op verschillende soorten gereedschappen waardoor je goedkoper uit bent. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis een aantal zaagbladen bij het kopen van een zaagmachine of een extra accu bij bijvoorbeeld een accuboormachine. 

2de hands

We komen bij steeds meer winkels tegen dat zogenaamde 2de hands gereedschappen voor een goedkoop prijs verkrijgbaar zijn. Deze producten zijn vrijwel niet gebruikt en zien er haast nog als niet uit. Deze producten verdienen daarom een tweede kansje en worden ze voor spot prijzen aangeboden.

Een webwinkel die veel van dit soort aanbiedingen heeft is CoolBlue. Net als bij nieuwe producten zitten er bij de twee handse producten een garantie op zodat je ten alle tijden de tool terug kan sturen als er iets aan mankeert. Kortom dit zijn aanbieding die zeker de moeite waar zijn om te bekijken!

Gereedschap aanbiedingen bij betrouwbare shops

Wanneer je goed rondkijkt zijn er altijd wel leuke gereedschap aanbiedingen te vinden. Met name bij webshops en bouwmarkten zien we vaak leuke kortingen op verschillende gereedschappen. Hieronder hebben wij een aantal webwinkels op een rijtje gezet die regelmatig leuke acties hebben.

Goedkope klustools bol.com

Bol.com

Bol.com is een webwinkel waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Het is immers de grootste winkel die op dit moment in NL bestaat. Het is dan ook zeker niet gek dat er regelmatig leuke gereedschap aanbiedingen voorbij komen. Denk hierbij aan een leuke korting op een boormachine of wat extra zaagbladen bij een professionele cirkelzaagmachine. 


Goedkoop klustools kopen coolblue

CoolBlue

Naast de bovengenoemde is ook CoolBlue een bekende winkel. Ook bij deze shop zijn er altijd wel leuke kortingen te vinden op gereedschappen. Niet alleen tijdens de feestdagen of in de vakantie periode, maar eigenlijk heel het jaar door. Klik op de knop hieronder en je komt meteen op de pagina terecht met alle aanbiedingen op een rij. 


Goedkoop klustools kopen bij gereedschapcentrum

Gereedschapcentrum

Misschien niet de bekendste winkel, maar wel ééntje die je zeker eens moet bezoeken. De naam zegt het eigenlijk al, de specialist op gereedschappen voor de doe het zelve en professionele klusser. Net als de webwinkel hierboven heeft ook deze shop een pagina waar je het hele jaar leuke gereedschap deals kunt vinden.


Welke periode vind je de beste gereedschap aanbiedingen?

Het hele jaar door zijn er gereedschap aanbiedingen te vinden. Maar er zijn ook periodes waar je de tools echt voor een koopje in handen kan krijgen.

Gereedschap black friday

Op 27 november is het Black Friday, op en tijdens deze zwarte vrijdag maak je de meeste kans op hoge kortingen op verschillende gereedschappen. De acties lopen meestal tot en met maandag, de maandag word ook wel “cyber monday” genoemd. In de weken er voor word er al volop reclame gemaakt door webwinkels. Maar wees er op tijd bij, want tijdens deze dagen word er volop ingekocht en is OP ook echt OP!

Vakantie periode

Met de bouwvak in de kerst vakantie gooien webwinkels vaak het gereedschap in de aanbieding. Dit heeft er mee te maken dat tijdens deze periode minder gereedschap word gekocht dan anders. Om toch klanten te trekken en wat te verdienen worden er veel kortingen gegeven op producten. Zijn je tools aan vervanging toe of ben je van plan om het gereedschap uit te breiden? Dan is het slim om dit tijdens de vakantie te doen!

Tot slot

Er zijn heel wat gereedschap deals die je bij de bovenstaande winkels kunt krijgen. De meeste kortingen worden gegeven op elektrisch gereedschappen. Echter is er wel een reden waarom winkels bepaalde tools in de aanbieding gooien. Dit kan zijn om nieuwe klanten te trekken, maar het kan ook zijn dat het product verouderd is en niet meer gemaakt word. 

Hoewel het verleidelijk is om direct op zoek te gaan naar leuke kortingsacties, is het soms verstandig om wat verder te kijken dan alleen de prijs. We zien vaak mensen blind staren op aanbiedingen en dan achter komen dat de tool niet geschikt is en daardoor een miskoop begaan. Ons advies is dan ook eerst te kijken aan welke eisen het gereedschap moet voldoen en dan pas te kijken of er een leuke korting op de betreffende tool te vinden is.

Shoppen tijdens de feestdagen of in de vakantie periodes, zijn meestal de goede momenten om je slag slaan. Tijdens deze dagen worden er vaak leuke kortingen gegeven.